Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Иако штотуку го започнала животот, мачето Блосом има преживеано многу. Како и да е, тоа го нема изгубено својот дух. Неодамна Блосом на неверојатен начин ѝ се насмевнала на својата мајка-посвоителка Лорен Боутс, на што таа не можела да одолее, а да не ја фотографира.

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Откако Боутс ја поставила фотографијата на Интернет, излезе дека насмевката на Блосом е заразна. Ја виде целиот Интернет. Таа им се допадна на околу 72.000 луѓе, а на Фејсбук ја имаат споделено над 217.000 луѓе, со тоа ширејќи ја љубовта уште повеќе.

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

„Јас вдомувам мачиња од Одделот за грижа за животни во градот Албакерки“ – напиша Лорен.

Убавиците од нејзините фотографии се: Блосом, Баблс и Батеркап и имаат по пет недели.

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Вдомено маче го освојува Интернетот со својата преслатка насмевка

Погледнете го и ова слатко маче кое не можело да најде дом поради необичната шара на неговото лице.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Смислата на животот ја бара преку уметноста и креативноста. Пишувањето е нејзино секојдневие.

Поврзани содржини

Остави коментар