Тест: Изберете една од овие 4 слики кои ќе ве потсетат на една многу важна работа

Тест: Изберете една од овие 4 слики кои ќе ве потсетат на една многу важна работа

Изберете ја сликата што најмногу ве привлекува, а таа ќе ви открие една порака. Дозволете да ве води вашата интуиција.

Тест: Изберете една од овие 4 слики кои ќе ве потсетат на една многу важна работа

1. Скриени благослови

Од вас се бара да не донесувате предвремени заклучоци за вашите моментални околности. Оваа ситуација не е таква каква што ви изгледа. Можеби ќе се изненадите кога ќе сфатите дека сте добиле нешто многу поразлично од она што сте го барале. Вашата реакција може да биде збунувачка и можеби ќе се запрашате зошто се случило токму тоа.

Може да се чувствувате како универзумот да направил грешка. Но, внимавајте да не судите прерано за таа ситуација. Универзумот не прави грешки и вие не сте направиле ништо неправилно. Всушност, ова е скриен благослов.

Ако имавте планови кои ненадејно пропаднале во последната минута, тоа е за ваше добро. Ако немате контрола над оваа навидум вознемирувачка ситуација, време е да прифатите дека постои план.

Работите никогаш не изгледаат онака како што се навистина, а оваа ситуација всушност има изненадување што сигурно ќе биде благослов. Од вас се бара да се ослободите од сите предрасуди и да верувате дека универзумот ќе го испорача она што го сакате на најнеочекуваниот начин.

2. Манифестирање магија

Вие го создавате животот врз основа на намерите што ги праќате во универзумот. Кога навистина го следите текот на законот за привлекување, почнува да се случува магија. Синхронијата почнува да станува дел од вашиот секојдневен живот, а тоа навистина е магично искуство. Понекогаш мислите дека сте во склад со законот за привлекување, но сте многу одделени од него.

Вие се одделувате од него создавајќи отпор кон она што го сакате. Отпорот произлегува од стравот од промени или од чувството на недостојност. Време е да се отворите и да се фокусирате на она што навистина го сакате.

Откако ќе имате јасна слика што сакате, чувајте ја таа слика во умот и секојдневно ќе го добивате тоа што го сакате. Ако навистина верувате дека ова ќе се оствари, треба да се чувствувате возбудено затоа што знаете што ќе доживеете.

Оваа слика ве потсетува дека имате можност да го создадете она што сакате да го создадете. Имате причина да се чувствувате возбудени и вие сте подготвени да ја доживеете магијата на манифестирањето на вашата реалност.

3. Синергија

Соединувањето на сите ваши таленти ви помага да создадете енергетски потпис што го содржи вашиот автентичен креативен израз. Вашите подароци и таленти не се одвоени и тие заедно го прават сето она што сте вие. Можеби премногу се трудите да разберете како напредувате со нешто специфично.

Тоа е така затоа што гледате на сè како посебни делови, а сето тоа се меша заедно и ве прави она што сте. Комбинацијата на вашите подароци, таленти и способности ја сочинува целината на она што вие можете да го понудите.

Вие сте водени да ги обедините вашите различни аспекти и со тоа да создадете нешто ново и возбудливо. Оваа слика ги претставува вашите креативни таленти. Вие имате изобилство на креативна енергија која е подготвена да зрачи од вас ако ги прифатите сите аспекти од вашата вистинска природа.

Оваа слика ќе ви помогне да разберете дека сè што научивте, сите вештини што сте ги развиле и сите ваши подароци функционираат заедно како една целина што служи за создавање креативно решение.

4. Проширување

Време е да излезете од вашата удобна зона и да се упатите кон непознатото. Безбедно е да ризикувате. Имајте верба и ќе доживеете нешто ново. Време е да пораснете и да преминете во ново поглавје од вашиот живот. Во овој момент, работите можеби не ви се познати и се менуваат со брзо темпо, но новите можности и околности ќе ви бидат одлично искуство.

Од вас се бара да ги преминете границите на вообичаеното. Како што го дозволувате тоа, ќе создавате експанзија што доаѓа од душата која станува движечка сила на сите ваши постапки.

Вашата душа копнее за експанзија. Вие не можете да се проширите ако продолжите со истата рутина. Време е да се запрашате: „Како да играм безбедно?“

Доколку чувствувате желба да се запишете на нов курс, да отворите нов бизнис или да започнете некој нов потфат, тоа е вашиот знак. Вие сте на вистинскиот пат. Верувајте и претворете ги страниците на животот во ново и возбудливо поглавје од вашиот живот!

Направете го овој тест и откријте дали спаѓате во 1% од луѓето што имаат фотографско памтење.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар