Реклами за кои требало подобро да размислат пред да ги постават. Резултатот: Урнебесен „фејл“!

Велат дека не постои лош публицитет, дека и лошата реклама е всушност добра реклама ако со неа ги натерате луѓето да зборуваат за вашиот бренд. Но, за сè има граница. Овие урнебесни грешки ни покажуваат една друга страна на брендовите, непромислена за нив, но многу забавна за нас.

„Starbucks“, што се случува кога ќе се отвори лизгачката врата на комбето?

„Starbucks“, што се случува кога ќе се отвори лизгачката врата на комбето?

Баш влева доверба, нели?

Баш влева доверба, нели?

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар