Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Ако сте доволно храбри, сè и сите можат да бидат перница, а ова куче е бестрашно. Ова куче посетува центар за дневна грижа, а неговата рутина е прилично иста: тоа трча наоколу, игра првите неколку часови и потоа се исцрпува толку многу што треба да спие за повторно да ги наполни своите батерии. Па, ова куче започнува да бара удобно место за дремка за подоцна да има енергија за остатокот од денот. Кога има потреба од дремка, тоа ги избира кучињата со најмеко крзно и ги користи како перница.

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Погледнете ги и овие 19 фотографии кои докажуваат дека и животните имаат чувства.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар