Која планета ве привлекува најмногу? Одговорот ја открива вашата универзална енергија

1. Јупитер

Планета на великодушноста… Вие секогаш можете да дадете повеќе отколку што земате од животот, а тоа е поради вашата душа. Вашата емоционална интелигенција е на високо космичко ниво. Родени сте за да им помагате на другите, да им ги направите животите подобри.

Поради тоа може да се случи некој да ве сака само покрај себе, односно да ве зароби и изолира. Но, вие сте предодредени да им помагате на многу луѓе, а не само на неколку. Вашата душа е токму она што му е потребно на овој свет, за да може да опстане и да го одржи својот баланс.

2. Марс

Марс е планета на страста, отпорот и одлучноста. Родени сте со инстинктивна потреба да ги завршувате задачите, да направите нештата да се случуваат. Постојано сте во акција и поради тоа не смеете да ја занемарувате енергијата на Марс која постои во вас.

Вие можете храбро да внесувате промени во животот, во работата и во семејството. Марс е планета на животот и смртта и неговата енергија може да надојде интензивно во два или три циклуса, а вие самите ќе ги препознаете. Дотогаш, продолжете да живеете со душата на Марс – со страст и со моќ. Доколку пак, поминале повеќе од две години без некоја страст во вашиот живот, тогаш време е да ја смените насоката.

3. Меркур

Оваа планета ќе ја одберат најмалку од вас. Иако е најмал, Меркур се наоѓа блиску до Сонцето, најбргу се врти околу него, а годината на оваа планета трае само 88 дена. Тоа значи дека вие имате способност за брза акција. Вас ве краси интуиција која е клуч за вашата успешност, но и инспирација која доаѓа како блесок во вашиот ум. Секогаш кога почнувате со реализација на една, вие добивате нова бура на идеи. Тоа не е резултат на вашата фантазија, туку на интуицијата.

Вие, како личност, секогаш се соочувате со ситуациите со слушање и со акција. Интуицијата и инспирацијата можат да ви помогнат да живеете материјално обезбеден живот исполнет со духовно изобилство.

Уште три одговори на следната страница

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       


За авторот
Голем љубител на „Star Wars“ и трилер-романи. И многу сакам мачки!

Поврзани содржини

Остави коментар