Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Доколку отидете на одмор и не ги направите сите овие видови фотографии по неколку пати и потоа не ги објавите на Фејсбук во истата милисекунда кога ќе пристигнете дома, е исто како да не сте биле на одмор нели?

Нозе на плажа

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

„Држење“ на некоја позната знаменитост во рацете

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Фотка низ прозорецот на авионот со крилото во кадар

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Скокање без никаква особена причина

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Гушкање на карпа

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Имитирање на позата на статуата

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Фотка со партнерот направена премногу одблизу

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Фотка со порција јадење за која се употребени филтри

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Погледот низ хотелската тераса

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Залуден обид да се направи фотка од објект одоздола-нагоре, кој е премногу голем за да го собере во кадар

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Смешни лошо преведени натписи

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

„Изгорена“ фотка со романтичен бакнеж направена на силно сонце

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

Еден куп пејзажи, без луѓе и без ништо интересно на фотките

Клише фотографии од одмор кои луѓето ги споделуваат на Фејсбук

За авторот
Љубопитна новинарка и маркетерка со истражувачки дух, која е во вечна потрага по доза креативност. Животно мото ѝ е дека без утринско кафе, испеана песна и барем малку возбуда, не треба да ѝ помине ниту еден ден. Неостварен сон - да го прошета светот.

Поврзани содржини

 1. Јас Reply

  Глупости!, посебно последното. Незначи ако има луѓе на пејзажите и сликата дека е посебна… :\

 2. mary Reply

  najubavi fotografii

 3. асд Reply

  О ти, автору на статијава, од кога тоа има правило што треба да се фотографира на одмор?

 4. и јас Reply

  Па како што гледам, не знам што треба да се фотографира за да не биде клише…

 5. jas isto taka Reply

  pa tuka kako sto mozeme da vidime se e klise, kazete ni togas sto da slikame koga odime na odmor, za da ne bideme tolku “klise”…

Остави коментар