Како мислите дека изгледате кога сте пијани и како навистина изгледате?

Алкохолот ве прави да изгледате одлично… во вашата глава. Еве ги разликите помеѓу вашата перцепција и реалноста која ја гледаат другите.

1. Вашиот заслепувачки настап кога чекорите

1-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

 • Како всушност изгледате…

  1.1-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

2. Кога играте, се чувствувате како да сте најкул од сите

2-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

 • Реалноста…

  2.1-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

3. Како мислите дека изгледате кога веќе пијани се поздравувате со пријатели

3-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

 • А еве како обично излегува…

  3.1-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

4. Висите покрај шанкот и се шмекате со згодни момци/девојки

4-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

 • А всушност изгледате вака…

  4.1-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

5. Се обидувате да изгледате како стручњак за вино кога ја навалувате чашата

5-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

 • Всушност не изгледате баш така…

  5.1-kako-mislite-deka-izgledate-koga-ste-pijani-i-kako-navistina-izgledate-kafepauza.mk

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       


Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. Mimi Reply

  УБЕДИТЕЛНИ? Озбилни сте???

Остави коментар