Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Протагонистот на оваа приказна е 91-годишна баба од Русија, која и покрај нејзината возраст, патувала на многу места. И не само околу Русија, туку и надвор од границите, без разлика дали е егзотична локација или не!

Елена Ерхова, попозната како Баба Лена од сибирскиот град Краснојарск, патувала на места каде не би очекувале да отиде 91-годишник и ги документирла нејзините патувања на социјалните мрежи. За жал, Баба Лена почина во 2019 година на зрела возраст од 91 година, но таа остави наследство од своите патувања на својот Фејсбук профил. Ве покануваме да го прославите животот на Баба Лена преку фотографии и да запомните дека никогаш не е доцна да направите нешто, особено ако тоа е нешто што отсекогаш сте сакале да го направите.

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Баба авантурист: 91-годишна баба која има патувано во многу земји е доказ дека никогаш не е доцна за вашите соништа

Прочитајте и за овој пар кој патува низ светот без облека за да ги открие најдобрите места за нудисти.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар