19 нешта кои ги разбираат само девојките кои не носат штикли

Потпетиците се многу болни за носење, тоа секоја жена може да го потврди, но сите се тешиме со она: „Трпи ќерко за убавина“ и плус кога ќе ги видиме нашите нозе затегнати и повитки, а и неколкуте сантиметри висина која ни ја додаваат, па секако дека ќе ги носиме, без разлика колку боли. Но, девојките кои не се обожаватели на штиклите очигледно не размислуваат така.

1. Не е дека не сакате штикли…

1-19-nesta-koi-gi-razbiraat-samo-devojkite-koi-ne-nosat-stikli-kafepauza.mk

2. Дури понекогаш сакате да се почувствувате како принцеза парадирајќи во некој светкав пар

2-19-nesta-koi-gi-razbiraat-samo-devojkite-koi-ne-nosat-stikli-kafepauza.mk

3. Но, едноставно не можете да ги носите

3-19-nesta-koi-gi-razbiraat-samo-devojkite-koi-ne-nosat-stikli-kafepauza.mk

4. До толку што кога животот би ви зависел од нив, вие пак не би ги облекле

4-19-nesta-koi-gi-razbiraat-samo-devojkite-koi-ne-nosat-stikli-kafepauza.mk

5. Или не можете да ја истрпите болката

5-19-nesta-koi-gi-razbiraat-samo-devojkite-koi-ne-nosat-stikli-kafepauza.mk

6. Или едноставно не ви е мерак

6-19-nesta-koi-gi-razbiraat-samo-devojkite-koi-ne-nosat-stikli-kafepauza.mk

За авторот
Живее за добра книга и дише преку пишаниот збор. Кога би можела цел живот би патувала, би читала и би гледала филмови. Вљубеник во фотографијата и класиката. Оптимист и поборник за љубов. Модата е нејзин начин да го изрази своето мислење и став. Животот за неа е уметност, филозофија и добра храна.

Поврзани содржини

Остави коментар