15 ужасни работи што ќе ги разберат само оние коишто имаат акни

Понекогаш луѓето очекуваат дека вашата кожа треба да биде совршена, но некои од нас имаат проблем со акните. Да, да имате акни е навистина ужасно и можеби мислевте дека тие во повозрасниот период од животот исчезнуваат, но сепак не е така. Едноставно, само луѓето коишто имаат акни може да ги разберат проблемите кои ги имаат со нив.

1. Болат

1-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

2. Поминувате часови измачувајќи се во огледало заради вашата кожа

2-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

3. Ги стискате иако знаете дека не треба

3-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

4. Не им дозволувате на другите луѓе да ве видат без шминка

4-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

5. Но, исто така сте загрижени дека носењето шминка прави вашата кожа да изгледа полошо

5-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

6. Лицето ви се лупи од преголемата количина на производи за акни

6-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

7. Некои лекови за акни имаат и дополнителни влијанија врз вас

7-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

8. Луѓето чувствуваат потреба да коментираат за вашата кожа

8-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

9. Или ви кажуваат разни третмани

9-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

10. Понекогаш одбивате да правите некои работи, бидејќи сте несигурни поради вашата кожа

10-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

11. Мислите дека сите гледаат во нив

11-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

12. Понекогаш боли додека го миете лицето

12-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

13. Вашето лице често е зацрвенето

13-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

14. Може да паднете во депресија поради вашата кожа

14-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

15. Се грижите бидејќи мислите дека никогаш нема да исчезнат

15-15-uzhasni-raboti-koi-kje-gi-razberat-samo-onie-koi-shto-imaat-akni-www.kafepauza.mk_

За авторот
Комуникативна, весела, оптимистички настроена. Обожава книги, музика, филм и приказни кои инспирираат. Сака да пие кафе, па макар и сама. Верува во себе и во своите можности, бидејќи кој не се обидел - не успеал!

Поврзани содржини

Остави коментар