Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

Загатките се одлични вежби за умот на кој му е потребна постојана стимулација, исто како и на секој друг мускул во телото. Овие слики ќе ви помогнат да го заострите погледот и да посветите поголемо внимание на деталите.

Денес ви носиме нов предизвик со 12 слики кои содржат скриени детали што треба да ги пронајдете. Внимавајте, бидејќи нема да ги забележите лесно.

1. Помогнете му на човекот да ја пронајде лампата.

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

2. Каде е шишето?

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

3. Каде се крие мачката?

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

4. Пронајдете ги 4-те лица.

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

5. Каде е скриенотo лице?

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

6. Каде е пумата?

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

7. Каде се крие гавранот?

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

8. Каде е коњот?

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

9. Пронајдете го лулето.

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

10. Пронајдете го ѕвоното.

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

11. Каде е мечот на гладијаторот?

Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

12. Каде е дајрето?

 • РЕШЕНИЕ:

  Загатка: 12 слики со скриени детали кои можат да ги пронајдат само вистинските детективи

Погледнете дали можете да ја решите оваа загатка по која нема да можете да заспиете цела ноќ.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар