11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

Кој вели дека животните од различни видови не знаат да соработуваат? Особено ако станува збор за превоз, тие се и повеќе од расположени да им помогнат на своите познајници. Погледнете ги овие одлични фотографии и гифови од мрзливи животни кои нашле начин како да пристигнат до својата дестинација без притоа да мора да се движат.

1. Оваа смела чавка која се вози на орел

(1) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

2. Оваа ласица која крстари на грбот на клукајдрвец

(2) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

3. Овој ракун кој се движи врз алигатор

(3) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

4. Оваа коза која балансира врз пони

(4) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

5. Ова кутре кое ужива на грбот на желка

(5) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

6. Овој каубој кој јава на коњ

(6) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

7. Овој гулаб кој некако успеал да користи 2 желки како чевли

(7) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

8. Овој уморен мајмун кој одмара на срна

(8) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

9. Ова куче кое јава друго куче

(9) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

10. Овие мајмуни кои јаваат дива свиња како да бегаат од полиција

(10)  11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз

11. И за крај, оваа гасеница која е врз бубамара која пак е врз полжав!

(11) 11 мрзливи животни кои се осмелиле да ја пробијат бариерата на видовите за превоз


За авторот
Дипломиран психолог кој обожава да пишува. Автор на научно-фантастичната книга „На работ од времето“. Животно мото ѝ е дека не смее да помине ниту еден ден без кафе и танцување.

Поврзани содржини

Остави коментар