Bodytec | Кафе пауза

Персонален тренинг за поздраво и поцврсто тело

Bodytec е првото и единствено студио во Скопје кое нуди персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација. Само 20 минути неделно се потребни за поздраво и посилно тело.
Датум: 06 фев 2017
, Автор:

Заборавете на болката со BODYTEC

Концептот BODYTEC е базиран на едноставен персонален тренинг со помош на електро-мускулна стимулација.
Датум: 27 јан 2017
, Автор:

Сè што сте сакале да знаете за BODYTEC

BODYTEC е лидер на пазарот кога станува збор за ЕМS технологијата и покрива речиси 99% од пазарот. Едноставно е, BODYTEC делува на најголемиот дел од мускулите, а не само на одредена мускулна група.
Датум: 03 апр 2015
, Автор:

Согорете 1.200 калории за само 20 минути неделно

Постојат милион активности што може да ги правите за да останете фит или да ја намалите телесната тежина, од разни зумба, јога, пилатес вежби, па сè до кросфит и боди билдинг. Затоа воопшто и не е чудно што сте збунети, исправени пред толку многу опции за избор на вистинската фитнес п
Датум: 02 апр 2015
, Автор:

Конечно BODYTEC и во Македонија!

Концептот Bodytec е базиран на едноставен персонален фитнес тренинг со помош на електро-мускулна стимулација (ЕМС). Bodytec е водечко светско ЕМС решение и пионер на ЕМС технологијата во Македонија.
Датум: 20 мар 2015
, Автор: