Тајни соби кои ви даваат чувство како да сте во филмовите 007

Секој од нас фантазира за скриени ходници, соби и врати во еден дел од домот, каде што ќе можеме да се повлечеме од светот кога имаме потреба за тоа.
Датум: 03 апр 2015

Имате 70 секунди да го отклучите 007 во вас!

Интересно видео каде што случајни минувачи се обидуваат да освојат карти за новиот дел од Џејмс Бонд.

Најпознатите автомобили на Џејмс Бонд

По повод 50-годишнината од појавувањето на серијалот филмови за Џејмс Бонд, ова се најпопуларните автомобили на тајниот агент 007, препознатливи по својата брзина и неверојатните додатоци.
Датум: 15 окт 2012

Одморалиштето „Златно око“ во Јамајка

Ако појдете во Јамајка и го посетите одморалиштето „Златно око“, очекувајте дека тоа ќе биде почеток на вашата нова љубовна врска... со самото место. Ова одморалиште е поранешен дом на креаторот на Џејмс Бонд - 007...
Датум: 05 сеп 2011
, Автор:

Хотел Seven, Париз

Алиса во земјата на чудата, агент 007, Marie Antoinette и уште други дваесет и пет тематски апартмани го красат хотелот „Seven“ во Париз.