деца | Кафе пауза - Part 52

Животните како грижливи родители

И покрај тоа што некои животни се бестрашни, агресивни и понекогаш настроени против луѓето, кога станува збор за нивните бебиња, тие се грижливи, покажуваат љубов и се поставуваат заштитнички, како скоро сите родители.
Датум: 04 дек 2010
, Автор:

Модни факти кои не сте ги знаеле

Модната индустрија крие многу тајни кои нас не ни се познати. Еве само десет од нив кои се интересни и забавни.

Татко кој прави креативни фотографии од своите деца

Овие фотографии се интересни поради погледот на фотографот зад нив. Тој резултира со фотографии кои не само што не враќаат на моменти од нашето детство, туку и покажуваат јасен сјај на една таткова гордост.
Датум: 18 окт 2010
, Автор:

Совети за поттикнување на креативноста

Чувствувате како вашата креативност опаѓа? Не се грижете. Тоа ни се случува на сите нас понекогаш.