Неправдите во светот се должат на смелоста на глупавите и несигурноста на паметните луѓе

Постојано гледаме како погрешни луѓе зафаќаат важни места во светот и донесуваат одлуки што влијаат на целото човештвото.

8 правила што само глупавите луѓе ги следат

Можете да го намалите бројот на непријатни епизоди во вашиот живот, ако дознаете кои се 8-те навики што паметните луѓе ги одбегнуваат.

Психолозите советуваат: Не сте во депресија, туку опкружени сте со глупави луѓе

Луѓето можат да ја покажат нивната злоба, расипаност и глупавост на различни начини.

Зошто паметните луѓе прават глупави грешки?

Колку често сте имале можност да видите како некоја многу паметна личност направила катастрофално глупава грешка?

10-те најглупави изјави од познатите личности

На секого му се случува да каже нешто глупаво и смешно, но кога се работи за познатите личности, тие навистина знаат кога да го направат тоа.

3 паметни одговори на 3 глупави прашања од интервјуата за работа

Прашањата кои најчесто се поставуваат на интервјуата за работа се глупави и нормален човек никогаш не би ги дал одговорите кои работодавците сакаат да ги чујат за да бидат воодушевени.

12 нешта кои навистина ве нервираат кога сте сингл

Кога сте во врска, сè е така убаво. Птиците пејат, сонцето грее, вие сте вљубени, сакате романтика и нежности. Но, кога сте сингл одеднаш од сите тие романтики ви се лоши, и гледате од малку поинаква перспектива.
Датум: 24 дек 2014
, Автор:

Глупавите проблеми на развиениот свет

Што сè може да донесе горчина во животот?

Хорор филм во коj главните ликови не носат глупави одлуки

Ова видео претставува трејлер за филм кој за жал никогаш нема да го видиме во кино-салите.

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Кога заљубените си даваат збор, обично таквиот момент сакаат да го запомнат засекогаш. Фотографирањето е одличен начин моментот да остане во сеќавањата. Сепак...
Датум: 09 јул 2013
, Автор:

Луѓе заглавени во сопствената глупост

Некои луѓе прават глупави работи затоа што немаат што паметно да направат. Некои од нив дури и глупостите ги прават на глупав начин.