Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Кога заљубените си даваат збор, обично таквиот момент сакаат да го запомнат засекогаш. Фотографирањето е одличен начин моментот да остане во сеќавањата. Сепак, ваквите интимни моменти понекогаш се толку глупаво изведени што на сите луѓе кои се сингл може да им е мило што не се дел од некој ваков пар.

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Одличен момент да покажеш што направил твојот забар

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Ок е, цело време го прави ова

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Гледате што прави тој?

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Мириса на вечна љубов

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Ништо не вели „те сакам“ како моментот кога плаќаш за паркинг

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Мокри панталони – тоа е мала цена која треба да се плати за овековечување на љубовта

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Мммм… како мирисаш…

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Срце, не ќе беше лошо да облечеше кошула, а?

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

100% ова зад нас е вистински замок

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Природно во природа

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Малку морничаво, нели?

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Имаме слични физички карактеристики

Веренички фотографии заради кои ќе ви биде мило што сте сингл

Во светот на бајките

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. Ana Reply

    ФАЛА ТИ БОЖЕ ШТО СУМ СИНГЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остави коментар