Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Без мака – совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Полиглотот Арон Стоун, кој течно зборува 23 јазици, им ја претставува на Македонците својата славна 2-неделна формула за учење јазик. Таа овозможува за краток временски период да го совладате материјалот кој на курсевите по јазик се учи една година. Методот на овој полиглот ги оспорува методите на традиционалните јазични училишта.

Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Веќе 5.000 Македонци ги отфрлија неефективните конвенционални методи за изучување на странски јазици и се приклучија на Арон Стоун. Без оглед на возраста, образованието и талентот, во 2 недели ќе видите горделиви изрази на лицата на членовите на вашето семејство, пријателите и колегите. Кога ќе слушнат колку добро зборувате англиски, тешко дека ќе поверуваат дека ви требало само 14 дена.*

Секогаш е добро време за изучување на странски јазици. Во тоа можете лесно да се уверите за 2 недели. Ќе забележите промени во секојдневниот живот. Ќе започнете да комуницирате слободно на странски јазик по 14 дена од учењето. Без проблеми ќе читате статии на странски веб-страници. Ќе предизвикате восхит кај најблиските и признание од вашиот претпоставен и колегите.

Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Учењето на странски јазик не е баук

Сите велат дека е тешко? Не е! Кога се работи за учење на странски јазик, талентот не е клучен. Се разбира, постојат луѓе кои се повеќе талентирани за учење странски јазици. Но, не е само нивниот мозок создаден за тоа. Вашиот мозок, како и мозокот на сите луѓе, функционира така што постојано се прилагодува и учи.

И затоа кај учењето не е важен само талентот, поважно е нешто друго. Кај учењето на странски јазици најважна е волјата, а потоа и соодветен метод. Затоа што без соодветен метод нема да можете да се мрднете од почетокот. Ќе бидете во место и нема да можете да постигнете нормална комуникација.

Но, ако го имате соодветниот метод, а методот на Арон Стоун е тоа, тогаш сте на вистинскиот пат. Тој ќе ви овозможи без проблеми да совладате странски јазик и тоа во рок од само 2 недели. Тоа е брз, забавен, ефективен и динамичен. Повеќе нема да морате да кршите јазик во разговор со странци. Летувањата во странски земји повеќе нема да бидат проблем.

Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Зошто одредени методи на учење на странски јазици не функционираат?

Конвенционалните методи на учење на странски јазик го прават учењето многу потешко. Тие никако не будат желба во вас да го научите тој јазик. Водат до тоа да се сомневаш својот талент, што може сериозно да ја поткопа вашата самодоверба.

Покрај тоа, во училиштата и на различните курсеви, не ве учат јазик, ниту како да го разберете и сфатите, туку ве учат за јазикот. Тоа воопшто не е цел. Ниту, пак, ве охрабруваат и поттикнуваат да комуницирате со странци. Па затоа имате блокада кога треба да зборувате на странски јазик. Зборовите слабо ти текнуваат, а склопувањето на реченица станува вистинска наука.

Исто така, многумина ве уверуваат дека никогаш нема да го совладате странскиот јазик, ако не живеете во тоа говорно подрачје. Но, со правилен пристап и добри методи, сè е можно. Не дозволувајте тие луѓе и погрешни методи да ја убијат желбата и волјата за учење, бидејќи решението навистина постои и веќе е овде. Решението кое ќе ви помогне да научите и да зборувате странски јазик без никаков напор.

Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

За која метода станува збор?

Во морето на бројни методи за учење на странски јазик, методот на Арон Стоун исплива на врвот. Ова е метод кој ќе ви помогне да совладате странски јазик во рок од 2 недели.

Особено е развиен за луѓе кои го ценат своето време. Ако сакате да научите странски јазик, не трошете време на разни учебници, бидејќи нема да го најдете овој метод во нив. Тие учебници не се дизајнирани со цел брзо да научите странски јазик.

За разлика од нив, методот на Арон Стоун е дизајниран да влијае на вашиот мозок лесно да памети сѐ што е потребно. Зборовите ќе почнат да се поврзуваат без никакви проблеми, а вие без проблем ќе го совладате странскиот јазик за момент.

Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Како изгледа формулата на Арон за автоматско учење на јазик?

Арон Стоун својата 2-недела формула за автоматско учење странски јазик ја нарече Pingulingo. Тоа е единствената книга која ја подобрува и забрзува меморијата благодарение на 100%-ната употребата на вашите вродени ментални способности.

Конвенционалните методи на учење на јазикот го активираат само делот од капацитетот на вашиот мозок да памти и да создава асоцијации. По правило, тие не ги поддржуваат когнитивните процеси, бидејќи активираат само мал дел од мозочните структури. Книгата Pingulingo функционира поинаку. Користи 100% од капацитетот кој го имате, но кој „дреме“ во вашата потсвест.

За време на памтењето на нови зборови, 2-неделната формула за автоматско учење на странски јазици Pingulingo истовремено ги активира десната и левата половина на мозокот. Текстот ја активира левата половина, додека сликата ја активирана десната. Целиот мозок работи пет пати поефикасно од вообичаеното. Ова води кон зголемување на когнитивните способности, способноста да се запаметат нови зборови и нивно поврзување со македонски еквиваленти. Овие асоцијации се толку моќни и длабоко втиснати во меморијата што вашиот мозок речиси автоматски учи нови зборови.

Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Како се користи оваа 2 неделна метода?

Сите лекции се дизајнирани на посебен начин за да може мозокот да работи побрзо и поефикасно. Лекциите се организирани по секции. Функционираат на принципот – најпрво го гледате зборот па потоа добивате објаснување, што се покажа како исклучително ефикасно.

По првиот ден од читањето на книгата Pingulingo ќе усвоите околу 200 нови зборови. По една недела ќе забележите значајна разлика во својот вокабулар. Ќе стане побогат и поразновиден. По 2 недели, се губи менталната блокада која ве спречува да зборувате на друг јазик и можете слободно да комуницирате без никакви проблеми.

По еден месец, ќе знаете англиски јазик како да го учите со години. Не трошете време на бескорисни повеќемесечни курсеви и приватни часови, едноставно нарачајте Pingulingo. Оваа книга е погодна за секого, и воедно е многу едноставна и лесна за употреба.

Без мака - совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Единствена можност за сите читатели

Учењето на странски јазик никогаш не било полесно и поинтересно. Благодарение на книгата Pingulingo за само 2 недели ќе го совладате странскиот јазик. Искористете ја оваа неповторлива понуда и нарачајте Pingulingo со попуст од 50%.

Сепак, тоа не е сè, овој неверојатен производ доаѓа со посебна гаранција од Арон Стоун. Тоа е 44-дневна гаранција за враќање на парите. Без прашања ги добивате парите назад. Едноставно немате што да изгубите, а може да добиете многу. Само нарачајте и започнете со учење.

Важно известување: понудата е временски ограничена, а поради пристапната цена на производот залихите брзо се трошат! Побрзај!

Комерцијален текст


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. ANON Reply

    Чекај сега… Авторот е Даворин Врдољак или Aaron Stone? На книгата стои Aaron Stone. Ова е класична интернет превара (секој што има барем малку мозок ќе истражи по интернет и ќе сфати, зашто ни авторот ни книгата не постојат никаде освен на сајтови специјално направени за книгава) така што мотивот за вакви вести вам (а и на преварантите што ја смислиле генијалнава превара) е очигледно ПРОФИТ и само ПРОФИТ.

    • Кафе пауза Reply

      Благодариме за забелешката. Авторот на оваа книга е Арон Стоун, грешката е поправена.

Остави коментар