Pingulingo | Кафе пауза

Без скапи курсеви: Зборувајте англиски како мајчин со новата 2-неделна формула

Сега сите може да научат јазик со оваа 2-неделна формула. Никој не сака да фрла пари на скапи курсеви и приватни часови кога може да постигне тројно подобри резултати од дома, и тоа на забавен начин!
Датум: 26 ное 2018
, Автор:

Од чистачка до директорка: Откриј како оваа жена научила течно да зборува англиски за 14 дена

Приказната на Марина Видовска, извршен директор на една од најголемите компании во Македонија, навистина остава без здив.
Датум: 05 ное 2018
, Автор:

Без мака – совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Полиглотот Арон Стоун, кој течно зборува 23 јазици, им ја претставува на Македонците својата славна 2-неделна формула за учење јазик.
Датум: 08 окт 2018
, Автор: