Песна за пријателите на Фејсбук

„Altoids Curiously Strong Awards” е компанија за бонбончиња со различни вкусови. Со цел да привлечат повеќе клиенти, тие направија песна со оригинален видеоклип во кој се опејуваат различни видови пријатели кои сите ги имаме на најпопуларната социјална мрежа Фејсбук.Песна за пријателите на Фејсбук

Препознавте некои од вашите Фејсбук-пријатели?

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар