Стрелец | Кафе пауза - Part 4

Стрелец и девица – пријателска комбинација

Стрелецот секогаш гледа широко на работите, а девицата се фокусира на најситните детали. Стрелецот е најчесто релаксиран, а девицата е вечно напната.
Датум: 14 дек 2011
, Автор:

Стрелец и лав – пријателска комбинација

Стрелецот ја обожава великодушноста на лавот, а тој му се восхитува на веселиот дух кој го има стрелецот...

Стрелец и рак – пријателска комбинација

Ракот сака пријател кој ќе биде покрај него и во добро и во лошо, а стрелецот е тип на човек кој не може да остане на едно место подолго од 5 минути.

Стрелец и близнаци – пријателска комбинација

Близнаците се типови луѓе кои знаат по малку од сè, а стрелецот е најчесто експерт во една-две области.

Стрелец и бик – пријателска комбинација

Шетањето во расцутени шарени ливади, снежни паркови и секое друго место, кое природата го наградила, ќе ги избрише сите карактерни разлики помеѓу овие два знака.

Стрелец и овен – пријателска комбинација

Двајцата обожаваат да се забавуваат до раните утрински часови, располагаат со непресушен извор на енергија и кога се заедно, задоволството е обострано.

Скорпија и стрелец – пријателска комбинација

Животот на стрелецот е како отворена книга, а на скорпијата како заклучен дневник. Стрелецот секогаш тежнее да се движи кон светлата страна на животот, а скорпијата не се плаши да се соочи со мракот...

Вага и стрелец – пријателска комбинација

Овие пријатели никогаш не се изморуваат од озборување за најсвежите драматични ситуации кои им се случиле на нивните заеднички пријатели. Стрелецот никогаш нема да ù забие нож, а таа секогаш ќе го ислуша.

Стрелец и риби – љубовна комбинација

Кога стрелец и риби стапуваат во врска, нивните љубовни соништа постануваат реалност...
Датум: 21 дек 2010
, Автор:

Како да освоите девојка со хороскопски знак Стрелец?

Стекнувањето нови возбудливи искуства, е клучот на жените стрелци за остварување на нивните соништа.
Датум: 20 дек 2010
, Автор:

Стрелец и водолија – љубовна комбинација

Овој извонреден љубовен пар е базиран на надворешно видлива иницијатива, енергичност и акција, но истовремено и на емоционална длабочина...
Датум: 18 дек 2010
, Автор:

Стрелец и јарец – љубовна комбинација

На почетокот, љубовната врската помеѓу стрелец и јарец може воопшто да не напредува и партнерите да се чувствуваат како да немаат ништо заедничко...
Датум: 16 дек 2010
, Автор: