Слатки чорапи за вашиот мебел кои го штитат подот од оштетување

Ова се можеби најинтересните и најкорисните чорапи кои можете некому да ги подарите или пак да ги искористите за вашиот мебел.

1.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk

Овие Некоаши чорапи, дизајнирани од јапонската компанија Тојо Кејс, одлично одговараат на ногарките од столовите и останатиот мебел и го спречуваат гребењето на подот. Покрај заштитата, слатките минијатурни чорапи ќе направат и вашиот мебел да изгледа многу интересно.

Па, што мислите. Колку пара би набавиле за почеток?

3.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk9.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk 8.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk 7.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk 5.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk 4.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk 2.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk6.slatki-chorapi-za-vashiot-mebel-koi-go-shtitat-podot-od-oshtetuvanje-kafepauza.mk

За авторот
Верува во луѓето и сака да ги разбира. Музиката – страст, кафето – љубов. Позитивна личност и ја гледа добрата страна и во најлошите работи. Невозможното е возможно кога ќе се открие вистинскиот пат.

Поврзани содржини

Остави коментар