Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

11. Добра ноќ

Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

12. „Подметни“ дрво, не пожар

Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

13. Морињата се полни со „канти за отпадоци“

Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

14. Музиката е заразна. Зошто не се навлечеш?

Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

15. Скапа навика

Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

16. Сакам да ја бакнам, но можеби таа не сака.

Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

17. Колку глупава фризура

Проблемите на денешницата инспиративно претставени во илустрациите на Стефен Крафт

Погледнете ги и овие надреални сатирични илустрации ја преставуваат апсурдноста на модерниот свет.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар