Портрети од хартија во 3Д

Берт Симонс а авторот кој стои зад овие феноменални уметнички дела – тридимензионални портрети направени од хартија. Симонс, со помош на специјален софтвер и претходна дигитализација на одредени точки на лицето на моделот, создава т.н. играчка од хартија. Резултатот е повеќе од неверојатен. Погледнете:Портрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3ДПортрети од хартија во 3Д

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар