Овој татко преку фотографии ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Фотографот Адријан Мареј нè потсетува на тоа како е да се гледа светот низ очите на детето. Неговата тековна серија волшебни фотографии ги претставува неговите четири деца додека истражуваат низ игра. Без разлика дали станува збор за колекција на мечиња или куглање со ролни за тоалетна хартија во нивната дневна соба, секоја фотографија е посебна и наместо да биде целосна фантазија, тој ја прикажува убавината и магичните моменти што се наоѓаат во секојдневниот живот.


Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца

Овој татко преку фотографии татко ја доловува магијата на секојдневните моменти со неговите 4 деца
Погледнете и како еден фотограф им го менува животот на децата во Бангладеш кои се принудени да работат.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар