Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Секој сопственик на мачки ќе ви каже дека можете да потрошите многу пари за куќа за мачка, но некои креативни сопственици решиле да направат сами. Тие престанале да ги фрлаат старите картонски кутии, а ги претвориле во прекрасни замоци за мачки. Со тоа, тие штедат пари, но исто така го намалуваат и отпадот.

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

Наместо да ги фрлаат старите картонски кутии, луѓето ги претвораат во неверојатни замоци за мачки

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар