Мода низ фотографиите на Дејвид Eрбанки

Роден во 1994 година, Дејвид Ербанки го купил својот прв фотоапарат во 2007 и почнал да експериментира фотографирајќи кукли. Но, кога веќе дошол во средно школо, сфатил дека сака сериозно да се занимава со фотографирање на човечки субјекти.Мода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиПрво почнал да ги фотографира неговите другарки, на тој начин полека претворајќи ги во вистински модели. Ставајќи ги своите фотографии на Фликр, Дејвид брзо станал дел од издавачката модна индустрија, фотографирајќи професионални модели. Тој има работено со агенции како Ford, Elite, Next, DNA, Major, Fusion, Trump, Wilhelmina и др.Мода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид EрбанкиМода низ фотографиите на Дејвид Eрбанки

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. Маж Стрелец Reply

    Заклучок: сликајте жгуљави/анорексични луѓе и одма фотографиите ќе ви се здобијат со одреден профи шмек. 😀

  2. Martina Reply

    Одличен кометар 🙂

Остави коментар