Фотографии од деца пред и по нивното посвојување што ќе ви го стопат срцето

Во очите на нашите родители секогаш ќе бидеме нивните мали деца. Дури и кога сме возрасни, нашите родители остануваат едни од најважните луѓе во нашиот живот. А голема радост е да бидете дел од семејство полно со љубов. Овие фотографии се од еден руски социјален проект наречен „Прашањата на децата“. На фотографиите се претставени дечиња пред и откако биле посвоиле. Разликата е неверојатна.

По 8 месеци со добро семејство

(1)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

4 години по посвојувањето

(2)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

По 8 години со семејството

(3)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

После 2 години со семејството

(4)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

После 8 години од посвојувањето

(5)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

4 години со семејството

(6)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

После 3 години со семејството

(7)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

После 7 години со семејството

(8)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

3 месеци после посвојувањето

(9)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

6 месеци после посвојувањето

(10)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

После 4 години со семејството

(11)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

После 7 години со семејството

(12)fotografii-od-deca-pred-i-po-posvojuvanje-koi-kje-vi-go-stopat-srceto-kafepauza.mk

Пред (лево) и потоа (десно)

Доколку планирате да посвоите дете, добро е да ги знаете овие работи.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Студент кој секојдневно се губи низ страниците на некоја книга. Пишувањето и јогата го прават нејзиниот ден целосен.

Поврзани содржини

Остави коментар