Едноставно пакување на производи од познатите брендови

„Less is more“ или на македонски „помалку е повеќе“ е реченица по која се водат некои познати компании при дизајнирање на пакувањата за нивните производи. Погледнете како изгледа симплифицираното пакување на некои од познатите производи кои секојдневно ги користиме. Тие се создадени како експеримент од страна на Antrepo, со кој се потврдува ова познато дизајнерско правило.

Која варијанта би ве привлекла вам на полиците во супермаркетите?Едноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендовиЕдноставно пакување на производи на познатите брендови

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар