Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Шминката се користи за подобрување на природната убавина, но понекогаш луѓето ја ослободуваат својата креативност преку неа на многу оригинален начин. Така и артистката Мими Чои решила да го напушти своето работно место како учителка за да создава оптички илузии со помош на шминка. Таа ги прави нозете да изгледаат како банани или кактуси, а рацете како сендвичи.

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

Една учителка се откажала од својата работа за да создава оптички илузии со помош на шминка

За повеќе фотографии продолжете на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар