27 април 2023 | Кафе пауза

Намалете ги стресот и анксиозноста со помош на техниката 5-4-3-2-1!

Што можете да направите кога ќе почнете да чувствувате дека ја губите контролата?

7 знаци кои укажуваат на преосетливост

Можете ли инстинктивно да ги почувствувате туѓите емоции? Што значи да се биде преосетлив?

Кои работи не смеете никогаш да ги чувате во паричникот според експертите?

Губењето на вашиот паричник може да биде прилично фрустрирачка ситуација, но за полесно да се справите со неа, експертите советуваат никогаш да не чувате одредени работи во вашиот паричник.

Кои ќе бидат најсреќните датуми во мај 2023 година?

Астролозите истакнуваат дека пролетта ќе донесе нова енергија, а мај ќе биде пријатен месец со многу поволни денови.