28 јули 2022 | Кафе пауза

Како можете да ја намалите телесната тежина преку консумирање протеини?

Дали знаевте дека протеините се клучните состојки кога станува збор за слабеење?

На кој начин може да се влоши депресијата?

Доколку постојано се соочувате депресивните мисли дури и ако се обидувате да ги одбегнете, можеби е време да размислите за менување на вашите секојдневни навики.

Како ќе ни влијае ретрограден Јупитер во следните 4 месеци?

Астролозите предвидоа како ретроградниот Јупитер ќе ви влијае во следните 4 месеци почнувајќи од денес па сè до 24 ноември оваа година!