11 август 2021 | Кафе пауза

Нов летен тренд: Големо коњско опавче

Големото коњско опавче е еден од најголемите летни трендови. Ако сакате да носите високо и големо коњско опавче, не ви е потребна коса до половината.

Што ви носи Меркур во знакот на Девица од 12 до 30 август?

Меркур преминува во знакот на Девица на 12 август, но овој аспект нема да се одрази многу добро на многу хороскопски знаци.

Рецепт за вкусен колач од сутлијач

Може ли сутлијачот да биде повкусен отколку што е? Да!

Тест: Изберете слика и откријте ја посебната порака што треба да ја слушнете

Дозволете ѝ на интуицијата да ве води и изберете ја сликата што ве привлекува најмногу. Сликата што ќе ја изберете носи единствена и посебна порака за вас.