30 јануари 2021 | Кафе пауза

Пекар прави прекрасни колачи во пастелни бои

Со седиште во Мелбурн, Австралија, овој готвач на колачи завршил сметководство пред да сфати дека колачите го интересираат повеќе од броевите и дека сака да биде пекар.

Прекрасен розов сукулент кој е познат и како планинска роза

Денес ќе ви споделиме неколку прекрасни фотографии од розови сукуленти или Greenovia dodrantalis, а познати и како планинска роза.

Ако обожавате психолошки трилери тогаш оваа книга ќе ја прочитате во еден здив!

Ако барате наслов што нема да го испуштите од рака и чии букви ќе ги проголтате во еден здив, тогаш ја имаме вистинската книга за вас!