31 јануари 2018 | Кафе пауза

Видео хороскоп: Девицата во кратки црти

По природа Девиците се најчесто срамежливи, наивни, конзервативни и воздржани луѓе, кои уживаат во состојбата статус кво.
Датум: 31 јан 2018
, Автор:

7 техники за самоодбрана за жени препорачани од професионалец

Овие техники може да ги изведе секоја жена, без разлика колку е голем напаѓачот.

Одговорите на следниве 7 прашања ќе ви откријат дали сте во токсична врска

Доколку мислите дека нешто недостасува, поставете си ги следниве 7 прашања.

Какво влијание ќе има денешното помрачување на месечината на хороскопските знаци?

Вашето срце ќе ве води на место на кое се чувствувате посебно, сакано, во односи кои ќе ви помогнат да се чувствувате како единствена и креативна личност.

Еволуцијата на феминизмот низ историјата

Феминизмот е движење со многу лица и не може да опише како единствено. Ако сакате навистина да го разберете, важно е да го комбинирате временскиот период со агендата.

Разгледајте ја оваа слика во мир и тишина и одберете го вашиот ангел чувар

Одберете го вашиот ангел чувар и прочитајте ја вашата небесна порака.

Бети Вајт ги споделува своите тајни за долг живот

Таа полни 96 години овој месец, па мора да прави нешто правилно!

Неверојатна средба помеѓу највисокиот човек и најниската жена на светот

Највисокиот човек и најниската жена се сретнале и се дружеле во Каиро, Египет за време на викендот...

Возењето мотори е поопасно одошто мислите!

Постојат некои работи од кои шлемовите не можат да ги спасат мотоциклистите.

Зошто социјалните реклами мора да бидат шокантни?

Рекламирањето не е само алатка за продавање. Професионалците можат да ги претворат рекламите во моќен инструмент за информирање и просветлување на општеството.
12