28 септември 2017 | Кафе пауза - Part 2

Научниците го откриле максимумот на животниот век на луѓето

Животниот век на луѓето значително е зголемен од 19-тиот век. Но, ова не мора да значи дека тој ќе продолжува да се зголемува.

Одличен извор на енергија: 4 здрави закуски кои успешно го спречуваат гладот

Со изборот на здрава ужина, избирате здрав организам и многу енергија.

Како се рангирани хороскопските знаци според нивната способност да сакаат?

Дали може да претпоставите кој се наоѓа на првото место?

Неверојатно прецизен тест: Кое лице прво го забележавте на оваа слика?

Лицето кое прво го забележавте открива како ве гледаат другите луѓе и кои се вашите најистакнати особини.

(Р)еволуција на Кампари календарот

Во Рим, центарот на италијанската кинематографија, оваа година симболично се отвори и започна новата кампања „Campari Red Diaries“ (Црвените дневници на Кампари) - (Р)еволуција на Кампари календарот.
Датум: 28 сеп 2017
, Автор:
12