11 април 2016 | Кафе пауза - Part 2

За добар почеток на денот: 8 инспиративни цитати за кафето

Кога има кафе, тогаш ниедна работа не е досадна и сѐ изгледа подобро.

10 знаци дека конечно сте го привлекле неговото внимание

Откако жената ќе го добие вниманието на мажот, тогаш е на вистински пат да го освои и неговото срце.

20 бизарни факти кои ќе посакате никогаш да не ги дознаевте

Доколку ги прочитате овие факти најверојатно ќе го смените начинот на кој се однесувате, јадете и гледате на пеперутките.

Дијабетeс: Факти и митови за шеќерната болест

Дојде време да видиме кои се фактите, а кои митовите за оваа болест.

Запознајте го 37-годишниот Норвежанец кој ги посетил сите 198 држави во светот

Норвежанецот Гунар Гарфорс дефинитивно спаѓа во групата исклучителни луѓе. Тој има 37 години и веќе ги посетил сите 198 држави во светот.
12