23 јули 2015 | Кафе пауза - Part 2

Забавен тест: Проверете што кажува патецот на косата за вас

Можете да правите безброј тестови на личноста, а можете и само да застанете пред огледало да го видите вашиот патец на косата и да откриете многу за вашиот карактер.
Датум: 23 јул 2015

Ова маче седи стуткано покрај ајпад. Причината ќе ви ги насолзи очите.

Вообичаено кога ќе помислиме кучиња и мачки не ги поврзуваме со пријателство. Но, оваа приказна ќе ви покаже поразлична димензија за односот помеѓу кучето Чарли и мачката Скаут.
Датум: 23 јул 2015
12