01 јули 2015 | Кафе пауза - Part 2

Артист создава неверојатна минијатурна уметност само со своите раце

Овој артист е познат по грнчарските производи со големина од само 2,54 сантиметри.

Интересни летни трендови за очила за сонце претставени преку цвеќиња

Џастина Блејкни е девојка која од различни цвеќиња во нејзиниот двор во Лос Анџелес формира разни лица. Овој пат таа ги претставила трендовите за очилата за сонце.

Применувањето на овие 5 работи ќе ви го зголеми нивото на интелигенција

И додека гените си играат своја улога во сечие оформување како личност, интелигенцијата е нешто кое може константно да се подобрува. Еве како.

Жаре од „Еден на еден“ снимен во пижами во маркет?!

Аматерското видео во кое дечко што неодоливо личи на познатиот водител, денес е главна тема на социјалните мрежи. Дали е Жаре или не пресудете самите.
Датум: 01 јул 2015
, Автор:
12