28 ноември 2014 | Кафе пауза

Дознајте колкав „алат“ има без да му влезете в гаќи

Бидејќи никој не може да гледа низ панталони, итриците смислиле разни индиректни методи за утврдување на големината на машкиот полов орган.
Датум: 28 ное 2014
, Автор:

Најслаткото љубовно писмо од едно четиригодишно детенце

За да сфатите колку љубовта може да биде едноставна и убава треба да ја погледнете низ детски очи.
Датум: 28 ное 2014
, Автор:

Неверојатно талентиран уметник црта хиперреалистични цртежи на дрвени штици

Погледнете дел од неговите хиперреалистични дела кои од вас ќе измамат воздишки.
Датум: 28 ное 2014
, Автор:

20 инспиративни цитати за природата и нашето место во неа

Навистина е штета кога човек себеси се гледа како да не е дел од природата...

Дали ТОЈ е вашиот иден сопруг или пак е само губење време?

Се гледате со некој и нормално, сакате да знаете дали тој е вистинскиот за вас или пак е уште една грешка која ќе ве чини месеци, па и години од вашиот живот...

Палаван, најубавиот остров на светот

Светот крие неверојатни места. Убавини, природа, приказни. Дури и кога ќе го прошетате цел список со егзотични дестинации, секогаш има уште некое кое не сте го истражиле. Едно од тие места е сигурно островот Палаван.