24 јули 2014 | Кафе пауза

Ново доживување на Цедевита во кафулињата

Од ова лето вашата чаша Cedevita (Цедевита) ќе биде дури 25 % повеќе пополнета!
Датум: 24 јул 2014
, Автор:

Заборавени фотографии кои ни покажуваат точно што значи да се биде мајка

Овие историски фотографии ни покажуваат точно што значи да се биде мајка, без разлика на потеклото или местото на живеење.

5 чекори за излез од лоша љубовна врска

Доколку чувствувате дека оваа врска е лоша за вас, дека ви влијае негативно, а имате проблем да ја завршите, погледнете ги наредниве неколку чекори кои ќе ве донесат поблиску до тоа.

8 филозофски мистерии кои нема да ги решиме во скоро време

Кога природните науки не даваат одговор на некои прашања, тогаш има „повеќе работа“ за филозофите кои можат бескрајно да шпекулираат барајќи објаснување за она што не може прецизно да се објасни.

5 одлични примени на лимонот како замена за продуктите за нега на кожата и косата

Лимоните долго време се употребувале за нега на кожата и косата...

Направете сами: романтично кутиче за бонбони

Ова слатко кутиче за бонбони ќе го направите многу брзо и ќе го/ја изненадите вашиот/ата сакан/а.
Датум: 24 јул 2014
, Автор:

Како да бидете попродуктивни ако работите од дома?

Ова се 5 совети кои ќе ви помогнат да бидете навремени, продуктивни и одговорни ако работите од дома.
Датум: 24 јул 2014
, Автор: