Неверојатно интересен експеримент со јајце и оцет

Сте знаеле ли дека кога ќе потопите живо јајце во бел оцет и ќе го оставите да седи 2 дена, ќе настане хемиска реакција која целосно ќе ја разложи лушпата и сосема ќе го промени изгледот на јајцето?

Бродови кои лебдат над водата

Едноставно, нема да им верувате на очите.

Светот без мобилни телефони

Можете ли да замислите да го апдејтувате вашиот профил на Фејсбук, да поставувате видеа на Јутјуб или да твитате без мобилни телефони?
Датум: 13 јул 2013
, Автор:

Слатки школки на вашата летна трпеза

Едноставен рецепт за екстра ефект!

Забавна викенд игра: Соберете што повеќе топчиња со еден клик

Секое наредно ниво од вас бара да собирате за едно топче повеќе, па бидете внимателни бидејќи не ќе можете да станете од неа.