03 јуни 2013 | Кафе пауза

5 предлози за подмладување и разубавување

Време е да кажете стоп и да направите нешто убаво за себе. Ова се пет совети со кои можете на најбрз и наједноставен начин да се подмладите и разубавите.
Датум: 03 јун 2013
, Автор:

За што може да ви се најде алуминиумската фолија?

Во ова видео ќе можете да погледнете неколку трикови со алуминиумска фолија кои можете да ги искористите за секојдневните проблеми.

Луѓе заглавени во сопствената глупост

Некои луѓе прават глупави работи затоа што немаат што паметно да направат. Некои од нив дури и глупостите ги прават на глупав начин.

Рок-верзија на најавната шпица на „Симпсонови“

Рок-изненадување за фановите на „Симпсонови“ :)
Датум: 03 јун 2013
, Автор:

Блескотот на урбаните градови

Интересни и необични фотографии кои ќе си поиграат со вашите очи...