22 април 2013 | Кафе пауза

7 златни правила за одржување на тенот во солариум

Многу истражувања покажуваат дека треба да го избегнете одењето на солариум, но доколку сепак се решите да го одржувате вашиот тен на овој начин, добро е да сте запознаени со овие совети.

Моден тренд: миди прстени како дискретен детаљ

Миди прстените се „жежок“ тренд. Се носат на врвот или на средината на прстот и се вистинско зачинување на секаков изглед.
Датум: 22 апр 2013
, Автор:

Што му прави првата утринска цигара на организмот?

Пушачите кои палат цигара штом ќе станат од спиење, без претходно да каснат нешто или барем да се напијат, го зголемуваат ризикот за добивање рак на белите дробови и на усната шуплина.

Како да престанете претерано да реагирате?

Дали понекогаш избувнувате без некоја посебна причина? Дали ве обвиниле дека постојано бурно и несоодветно реагирате на одредени ситуации?

Кога Франкенштајн би си играл со животни

Направил цела серија забавни фотоманипулации со кои на компјутер вкрстува различни животински видови, креирајќи некој трет вид, кој досега не сме го виделе.

Базени во кои ќе посакате да се нурнете барем еднаш во животот

Сите овие величествени базени поседуваат нешто кое би сакале да го почувствувате и видите со сопствени очи додека сте на оваа планета.

Шминка која зборува сама за себе

Интересен спој од креативност, игра со шминка, но и талент за фотографија.