24 октомври 2012 | Кафе пауза

Зошто е добро да се пие јогурт?

Покрај тоа што е многу вкусен, јогуртот е и многу корисен за нашето здравје. Препорачливо е да се консумира секојдневно поради неговите благотворни дејства. Ова се само пет од нив.

Моќта на поставувањето прашања на самите себе

Сфаќањето на вашиот мисловен процес може многу да ви помогне при наоѓање на нови и подобри решенија за вашите проблеми...

Блогот на Барни: Стинсоновиот календар

Само за момците: Водич низ најдобрите денови во годината за запознавање девојки...

Фонтаната на Дубаи – најголемата танцувачка фонтана во светот

Таа дневно одржува неколку шоуа на светски класици и песни од арапскиот свет. Поставена е во 2009 година, а може да уживате во нејзината претстава во неколку термини.

Зошто читањето е најдобар начин за опуштање?

Секој има свој начин на релаксирање, но доколку читањето книга е вашиот начин да се опуштите, тогаш не сте можеле да изберете подобра активност.

Музичка пародија на популaрната ТВ серија „Живи мртовци“

Во пародијата на Виџeј Назарет страшните зомбија знаат и да пеат и танцуваат. Уживајте во најзабавниот прогон досега. :)
Датум: 24 окт 2012
, Автор:

Прекрасни бамбусови куќички на Бали

Просторот за домување е изграден во соработка со училиштето „Грин“, место кое на учениците им овозможува природна образовна средина, на едно од најубавите места на планетава.