17 октомври 2012 | Кафе пауза

Вкусни сосови за чипс

Покрај со чипс, некои од нив одлични одат и во комбинација со пирошки, похован кромид, поховани зденки, пилешки прсти, пилешки крилца, крокети и слична храна.

Како живее високата класа во Азија?

Дали сонувате да возите Мерцедес обложен со кристали од Сваровски? Или повеќе би сакале да го освежите лицето со 24 – каратна златна маска за лице?
Датум: 17 окт 2012

Сегашноста е подарок

Вдишете го сегашниот момент, со длабок здив апсорбирајте ги задоволсвата што ви ги носи животот и убавите моменти кои сами сте ги створиле, сепак сегашноста е подарок кој треба да се искористи.
Датум: 17 окт 2012
, Автор:

Порно vs. реалност

Забавно и смешно стрипче за разликата помеѓу порно филмовите и реалноста.
Датум: 17 окт 2012
, Автор:

Каков е работниот карактер на вашите колеги?

Сфаќањето на работниот карактер на одредена личност може да ви помогне да го најдете најдобриот начин за соработување со него/неа.

Мистичен бунар кој голта и исфрла вода

Огромна фонтана со солена вода која црпи енергија од Пацификот, за да може да исфрла бранови големи по неколку метри.

Толку многу љубов во шолја кафе

Кафето е одличен начин да се искаже љубовта, особено во ладните и дождливи денови. Само треба да бидете креативни и шолјата топло кафе приготвено за љубениот/ата, да ја декорирате со многу љубов.
Датум: 17 окт 2012
, Автор: