14 октомври 2011 | Кафе пауза

Возење (Drive)

Филм за несебичното преземање секаков ризик за да ù се помогне на саканата, за неочекуваните пресврти кои животот најчесто и ни ги носи, за емотивноста, но и за суровоста...

10 најубави есенски дестинации низ светот

Есента е волшебна и нуди огромен број предели и градови кои можете да ги посетите и да уживате во нивната природа. Ова е листа на 10-те најубави од нив.

Крем чоколадно кафе

Топло чоколадно кафе, кое одлично ќе ви дојде во овие ладни денови...

Есенската колекција на H&M

„H&M“ за оваа есен се определи за смела колекција која се одликува со женственост. Колекцијата за возрасни се состои од 24 парчиња облека, а на повеќето од нив е застапен цветен дезен.

Елегантните канцеларии на „Адидас“ во Германија

Дефинитивно една од најелегантните канцелариски простории кои некогаш ќе ги видите. Може да се заклучи дека елеганцијата на нивните производи е одлично пренесена и во работниот простор.