24 мај 2011 | Кафе пауза

Смешни начини на раскинување

Без разлика дали ќе му ги пратите на вашиот бивш/а преку СМС или пак ќе си ги задржите само за себе, со ваквите изјави и мисли, секако ќе имате причина да се насмеете. Плус, понекогаш работите треба да се сфаќаат малку полабаво.
Датум: 24 мај 2011
, Автор:

4 совети за да си го подобрите и изострите видот

Овие четири совети ќе ви помогнат да го изострите видот за да можете да ù погледнете кристално чисто на иднината во очи...

Сончевиот систем на дланка

„Под млечниот пат“ е прекрасна колекција на постери од сите планети во Сончевиот систем. Рос Беренс е креаторот на овие постери каде на секој од нив се прикажани основните карактеристики на секоја планета. Погледнете ги: