15 октомври 2010 | Кафе пауза

Компјутерски звучки што ја менуваат формата

Овие едноставни компјутерски звучници, креација на дизајнерот Карсон Леонг, се без копче за прилагодување на јачината на звукот. Од исправени и тенки, тие можат да станат широки и сплескани.
Датум: 15 окт 2010
, Автор:

Вага и вага – љубовна комбинација

Кога се спојуваат две ваги, тие создаваат една хармонична, урамнотежена и романтична врска. Хармонијата и естетиката се најважното нешто кај вагата, па тага две ваги заедно магично балансираат...
Датум: 15 окт 2010
, Автор:

Велосипед со вашето име

Колку би било кул да возите велосипед со рам извиткан во форма на вашето име?
Датум: 15 окт 2010
, Автор:

9 совети како да заштедите пари додека студирате далеку од дома

Повеќето луѓе се согласни дека низ годините поминати студирајќи, ги искусиле најубавите моменти од младоста. Проблем се само парите, особено ако студирате некаде подалеку.
Датум: 15 окт 2010
, Автор:

Уметнички раце во реклами за AT&T International

Можеби сте слушнале за Гуидо Данеле, уметник кој е познат по своите ексцентрични дела кои се најчесто насликани на раце или на други делови од човечкото тело. Погледнете ја неговата последна работа, за рекламни цели.
Датум: 15 окт 2010
, Автор: