Велосипед со вашето име

Колку би било кул да возите велосипед со рам извиткан во форма на вашето име? За жал, вакви велосипеди сè уште не постојат, но, креаторот Juri Zaech работи на развој на ваков прототип.

Велосипед со вашето имеВелосипед со вашето име

Одлична идеја која ќе им се допадне на оние кои јавно сакаат да се експонираат со своето име за да бидат препознатливи. Дополнително, може да ги спречи крадците во нивните походи.

Велосипед со вашето имеВелосипед со вашето имеВелосипед со вашето име

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар